trešdiena, 2014. gada 29. oktobris

Berlīne

Dažas dienas atpakaļ biju Berlīnē. Oficiālā daļa bija Gupta Devcon's, neoficiālā - Berlīnes apskate. To arī darījām brīvajos brīžos. Laikapstākļi nelutināja, bet parāk briesmīgi ar nebija :) Pirmo dienu smidzināja lietus, toties pārliecinājos, ka mana mitrumjaka ir pat ļoti ok. Iztiku  bez lietusmēteļa, kas tā arī palika neizsaiņots somas apakšā. Nākamās dienas jau bija tikai pelēkas un ne pārāk siltas, bet siltākas salīdzinoši ar  Latvijas apstākļiem noteikti.
Tātad, par Berlīni un mazliet arī par Sansusī parku (būs bildēs, kas šoreiz pa tiešo no fotoaparāta - neapstrādātas un ar manu lielāko probēmu - šķību horizontu ). Pilsēta ļoti jauka. Es pat teiktu - forša. Tik daudz dažādu fast-food ēstuvju, kafūžu, restorāniņu un krodziņu. Un visi ļoti labi apmeklēti. Tāpatās kā suvenīrveikaliņi. Tie gan vairāk tieši centra daļā un diemžēl, visi diezgan vienādi.
Viens no lielajiem priekiem bija kārtīga izstaigāšanās pa pilsētu, lieliska Ziemassvētku veikaliņa un šokolādes veikaliņu atrašana un izbaudīšana. Atradām arī lielisku grieķu krodziņu Romiosini, kur ikviens var justies kā savējais. Šeit es ēdu visgaršīgāko balto maizi! Man kā rudzu maizes fanam tas bija kārtīgs, bet ļoti patīkams pārsteigums. Un pats interesantākais - kopā ar rēķinu tiek atnests šotiņš ar ouzo :D Rēķins gan nav biedējošs - cenas pat ļoti OK :)

P.S. pašai priekš sevis. Es vairs neprotu rakstīt. Jāsāk trenēties domrakstos :D
P.P.S. Slavas dziesmas Olympus Stylus 1 :) Tik vajag mazliet patrenēties un atgūt kompozīciju un foto-izjūtu. Maz fotografējot, iemaņas zūd