ceturtdiena, 2015. gada 23. jūlijs

Tērvete

Brīvdienās beidzot iztaisījāmies uz ļoti sen neapmekētu vietu - Tērveti. Uhhh.... Nesalīdzināmi ar to, kas bija gadus piecus atpakaļ! Samaksājot 3.5 EUR (pieaugušais), var visu dienu dzīvoties pa mežu nejūtot kā paiet laiks. Bērni sajūsmā! :) 
Apmekētāju ērtībai - kafejnīcās var norēķināties ar karti. Cenas pieņemamas.

























piektdiena, 2015. gada 17. jūlijs

Skrien Jelgava 2015

Ufff... priekš manis bija smagi un ar ļoti vāju rezultātu. Bez dažām sekundēm 2h:20min. Pēc vieglā Ventspils finiša, šis šķita, kā sliktākais ever! Pat pagājušā gada Nordea (tad vēl tas saucās Nordea) pusmaratonā rezultāts bija mazliet labāks! 
Trase skaista! Vietām gan iela nebija tik gluda kā gribētos (it īpaši noskrējiens uz pili), bet tā kā mans temps bija pat ļoti lēns - nebija tik traki. Trasē priecēja gan gaismas, gan mūzika, gan dūmi. Vietām gan gribējās gaišāku trasi, bet pavisam tumši nebija nevienā trases daļā. Kur skriet varēja redzēt visu laiku :) Beidzot izdevās pabūt Uzvaras parkā. Skaisti! Jelgava arī dienas laikā ir sakopta un skaista, bet naktī ir vēl labāk :)
Lielākā vilšanās - finišā saņemtajā maisiņā nebija ūdens :( Varbūt man nepaveicās (visādi tak gadās), bet ar to puslitru, ko biju paņēmusi līdzi pati pēc skrējiena nepietika, lai gan trasē regulāri izmantoju iespēju atjaunot zaudēto šķidrumu. Toties bija pieejama bezmaksas tēja un garšīga putra :)
Savu slikto rezultātu saprotu - zinu no kā un kāpēc. Lai gan skumīgi tāpatās. 
Jāsāk gatavoties Kuldīgai :) Nepilns mēnesis ir palicis!