piektdiena, 2010. gada 29. janvāris

Dzīves mērķis

Viens no maniem mazajiem dzīves mērķiem sāk pamazām piepildīties :) Patīkami :) Vēl 3 nedēļas un būs vairāk vai mazāk piepildīts :) Jāsāk domāt nākošais!

pirmdiena, 2010. gada 18. janvāris

Divas domas

Gribu padalīties ar diviem iespaidiem, ko guvu nedēļas nogalē:
1) Vai apavu ražotāji zina, kas ir normāla ziema? Meklēju ziemas zābakus un secināju, ka reti tādi ziemas zābaki, kam ir nosiltināta ne tikai stilbu daļa, bet arī pēdas daļa, kas man šķiet daudz svarīgāk par siltu kājas stilbu. Izstaigājot veikalus nekas netika iegādāts - izskats nekāds, siltums nekāds :( Bet ja paveicas arī kaut ko sakarīgu atrast tad noteikti nebūs izmērs vai vēl kādas citas problēmas... Pat ignorējot cenas aspektu, nekas netika nopirkts... Staigāju rudens zābaciņos ievelkot siltāku zeķīti un ziemas apavu vietā iegādājos smuku kleitu :)
2) Dikti jau nu blondīniski izklausīsies, bet tomēr: Skvošs (vismaz pirmās nodarbības) noteikti nav sieviešu sports :D Roka gandrīz nejūtīga, drebelīga un skropstas uzkrāsot ir gandrīz neiespējami :D Ak, jā... un to, ka jau trešo dienu knapi pakustēt, jo sāp dupša muskuļi nemaz nepieminēšu...
Tomēr gaidu nākošo iespēju uzspēlēt skvošu. Tik nepieciešami apavi, kas nesmērē grīdu :D

otrdiena, 2010. gada 12. janvāris

Šodienas ziņa

Beidzot esmu pabeigusi ilgi kāroto kalendāru :) Atlicis tikai piebeigt sen iesākot IS un tad visi pagājušajā gadā iesāktie un kārotie darbi būs pabeigti :)

Jūtos labu darbu padarījusi :)

piektdiena, 2010. gada 1. janvāris

Gadu mijas labākais atklājums

Tā kā nespēju atcerēties vai tas bija Vecā Gada Pēdējais Labākais Atklājums vai Jaunā Gada Labākais Atklājums, tad nosaucu to par Gadu mijas Labāko Atklājumu:

Apelsīna šķēles pārkaisītas ar kanēli... ņammmm :)