trešdiena, 2012. gada 29. augusts

Dzimumdienas apsveikumi

Šodien svinu savu dzimšanas dienu. Tas gan nav nekāds svarīgais notikums, lai par to dikti gari un plaši stāstītu. Gribēju tikai padalīties iespaidos par saņemtajiem apsveikumiem. Arī ne visiem, bet tikai 2iem - tādiem mazliet īpašākiem. Ar šo es nevēlos mazināt citu apsveikumu svarīgumu. Šie vienkārši mazliet izceļas no kopējā fona. Arī pārējie ir tikpat mīļi un svarīgi, jo nāk no man tuviem cilvēkiem.
Pirmais - apsveikums no populāra un izcila gruzīnu ģitārista Temura Kvitelašvili. Kopš iepazināmies, viņš nav izlaidis nevienu manu dzimšanas dienu. Katru gadu piezvana un apsveic. Vai nav jauki? Vai ir vēl kāda slavenība, kura tik forši izturas pret saviem faniem?
Otrais - muzikālais apsveikums no telefonsakaru operatora Bite. Viņiem izdoma darbojas :) Jau ir ļoti pierasti sms apsveikumi no dažādiem uzņēmumiem - LMT, Swedbank, Elier, udc. Šis bija pirmais, kas nebija sms, bet zvans ar dziesmu :) Super!

piektdiena, 2012. gada 17. augusts

Attā, Pētersala, sveicināts, Mežciems!

Kā var tā apaugt ar mantām! Šodien iesākām lielo pārvākšanās vākšanos. Dzīvojamā istaba ir pilna ar kastēm, maisiņiem, vienkārši mantām. Nav kur soli spert! Bet tas jau vēl nav viss! Vēl jānovāc palodzes, jāsapako trauki, daudzās spēļu kastes, gultas, kumodes. Pie vannasistabas satura vēl pat neesam ķērušies klāt! Brrr... Ar vienu reizi šito visu aizvest uz nākamo dzīvesvietu varētu tikai ar fūri :D
Iesākumā bija doma nobildēt šito visu mantu kalnu, bet pārdomāju. Pārāk nezolīda bilde :D Nekāda baudījuma acīm, i pasmieties arī nav par ko.
Toties neizsakāmi priecē tas, ka dzīvosim 5 min attālumā no darba :) Nekāda braukāšana! Esmu laimīga! Man ir ļoti grūti saprast tos, kuri brauc vairāk nekā stundu no mājām uz darbu. Tas ir katru dienu vismaz 2 stundas (tas, ja stunda vienā virzienā) zaudētas no laika, ko var izmantot kopā ar ģimeni vai darba kolektīvu, vai pavadīt priekš sevis. Šajā jautājumā mani nepārliecina arī teksti - var palasīt grāmatu, paklausīties radio, noskatīties kādu raidījumu utt. Jāpiekrīt gan ir, ka, ja ir sava māja vai dzīvoklis, tad nav tik vienkārši pārvākties no vienas vietas uz citu. Savs ir savs. Varbūt arī mēs kādreiz apmetīsimies vienā vietā, bet pagaidām īrēšana ir ļoti ērts (diemžēl ne lēts) variants :)

Varbūt zināt vietu Mežciemā vai tā tuvumā, kur var doties uz zumbas nodarbībām? Zinu tikai klubu Atlētika, bet tur zumba nav - vismaz internetā neparādās :(

trešdiena, 2012. gada 1. augusts

Suntažu ainiņas

Iepriekšējā nedēļas nogalē biju fantastiskā pasākumā - fotokluba Ogre vasaras plenērā, kurš šogad norisinājās Suntažos. Mūsu plenēra uzdevums bija iemūžināt Suntažus un suntažniekus. Mani iespaidi - ļoti jauki cilvēki, pozitīvi, atvērti, draudzīgi :) Ainava sakopta. Forša vieta :) It īpaši labi to var pamanīt no ūdenstorņa pašas virsotnes, kur man bija iespēja uzrāpties (jū - hū :D ). Vakarā Suntažu estrādē bija zaļumballe, kur spēlēja Edgars Linde. Super mūziķis! Dzied labi, pauzes pietiekoši retas un ļoti īsas, ļoti labi jūt publiku. Biju patīkami pārsteigta, ka jaunieši Suntažos prot dejot zaļumballē. Kā stāstīja kultūras nama vadītāja Dzidra, balles esot labāk apmeklētas kā diskotēkas :) Starp citu, Dzidra ir viens no cilvēkiem, kuriem jāpateicas par labi pavadīto laiku Suntažos (pārējie lielie paldies, protams, ir fotokluba vadītājam Vitautam un pārējiem, kuri organizēja). Par Dzidru internetā atradu šādu tekstu: "Suntažnieki zina, ka, ejot uz Dzidras organizētajiem pasākumiem estrādē, lietussargus var atstāt mājās, jo pat lietus mākoņi atkāpjas tās sirdsdegsmes priekšā, ar kādu tiek vadīta kultūras dzīve Suntažos." Tas no Ogres novada mājas lapas. Manuprāt taisnība! Vismaz tāds iespaids radās :)
Turpinājumā - Suntažu ainiņas