trešdiena, 2010. gada 28. aprīlis

Teksts no 2007. gada

Dzīve ir attiecības. Manā skatījumā dzīvei ir jēga, ja tu spēj kādu darīt laimīgu, likt kādam pasmaidīt, kad gribas raudāt un nomierināt, kad "sirds kāpj pa muti laukā".
Patiesībā  - mums katram ir savs uzdevums, kas ir jāizpilda, un var gadīties, ka tu pat neuzzināsi, kas tev jādara, bet iespējams, kādam/ai tu esi izmainīsi dzīvi (cerams uz labo pusi :)  )  un tas jau ir kaut kas :)
Ticot pārdzimšanai  - cilvēks katrā  nākamajā dzīvē maksā par iepriekšējās dzīves kļūdām, un tikai tad, kad ir beidzot dzīve nodzīvota cienīgi, tad var atvadīties no šīs saules :P un pārvērsties par enerģiju.  Un tā visa jēga ir iemācīties sadzīvot pašam ar sevi, veidot attiecības ar pārējiem un censties labvēlīgi ietekmēt apkārtējo dzīvi.

piektdiena, 2010. gada 9. aprīlis

Jauna ģimenes ligzdiņa pagalmā

Gandrīz pretī mana dzīvokļa logiem aug liels bērzs. Šopavasar tieši šis koks ir izvēlēts par jaunas ģimenes mājvietu. Dažas dienas atpakaļ vārnu pāris sāka vīt ligzdu un nu šķiet ka ir sākts domāt par ģimenes pieaugumu. Tiešām nezinu ap kādu laiku tas notiek vārnu pasaulē, bet uz vasaru no rītiem mūs modinās arī mazo vārnu skaļās balsis :D

Īss stāsts par to kā netika atklāta velo sezona

Diena iesākās visai cerīgi. Sarunātais satikšanās punkts tika pārvietots ievērojami tuvāk manai dzīvesvietai nekā sākotnēji bija plānots, tāpēc nolēmu sākt biedēt pa ziemu uzkrātās liekās ķermeņa rezerves un doties uz turieni ar velosipēdu. Stundu pirms norunātās tikšanās saģērbos ērtā apģērbā, apavos, nonesu velo no 5 stāva, uzsēdos un pabraucot 2 metrus secināju, ka kaut kas nav īsti kārtībā. Kā izrādās - aizmugurējā riepa gandrīz tukša! Ehhh, kur bija mans prāts nepārbaudīt velo, kurš bija nostāvējis neizmantots vairākus ziemas mēnešus! Tā kā tiku pārliecināta, ka šīs kameras uzpildīt nebūs tik vienkārši, nācās stiept velo atpakaļ uz 5 stāvu, pārģērbties mazliet pieklājīgākā apģērbā un doties uz sabiedrisko transportu. Šajā gadījumā - trolejbusu. Starp citu, tagad jaunajos trolejbusos ir uzstādīti ekrāniņi, kur var redzēt nākošo pieturu un vēl kādas 3 vai 4, kas būs. Jā, RS tomēr iegulda kaut kādu naudu arī transportlīdzekļos.
Tomēr, lai vismaz kaut kādā veidā kompensētu zaudēto velobraucienu, atpakaļ ceļu  - vairāk nekā 6 km varonīgi pieveicu kājām :D

Diemžēl vakar vakarā  piemirsu atgādināt savam vīrietim, lai parūpējas par velo :( Šodien ar nespīd atklāt velo sezonu