trešdiena, 2015. gada 24. jūnijs

Izskrien Rīgu II

Nedaudz novēlojies, bet vēlējos (ja jau iesākts ir) pastāstīt par Izskrien Rīgu otro posmu. Pasākums norisinājās Arkādijas parkā 13.06. Izcila lokācijas vieta tiem, kuri ieradās ar auto! Tai skaitā arī mums. Bija padomāts arī par velobraucējiem - iespēja novietot savu minamo pie reģistrācijas telts. Par novietnes ērtumu un kvalitāti neko nevaru teikt, jo nebiju apskatīt (nebija aktuāli). Tie, kas ir bijuši šai parkā zinās - burvīgs parks! Tiešām forša zaļa vietiņa Rīgā! Tie, kuri neko par šo parku nezina - aizejiet un izstaigājiet!
Trase gan  bija pasmaga - gan kārtīgs kāpums, gan tikpat iespaidīgs kritums. Viegli nebija! Tomēr trase skaista - pa taciņām, tiltiņiem, Kādu brīdi nebiju skrējusi, bet ar laiku 40:26 nebiju rēķinājusies. Slikti, slikti, slikti! Trases garums gan bija mazliet virs 5 km (endomondo uzrāda pat 6.1 km), bet pat ņemot vērā visus kāpumus un kritumus - vāji. Pat sāku domāt par Ventspils pusmaratona distances maiņu uz kādu 5 vai max 10 km. Tomēr trase pieveikta, vēl viens posms pieveikts un ar nosacītu smaidu sejā turpināju dienu.
Jāpiebilst, ka šī posma organizācija šķita ievērojami labāka. It kā nekas citāds izņemot to, ka bija kopējā iesildīšanās arī lielajiem skrējējiem, tomēr sajūtas bija labākas un nīkšana mazāka. Laikapstākļi ar priecēja :)

Nākamais posms 22.08 Klusajā dārzā. Laicīgi piesakoties - pasākums bezmaksas! Izskrien Rīgu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru