trešdiena, 2015. gada 24. jūnijs

Skrien Ventspils 2015

PirmsJāņu ieskaņās Ventspilī notikās trešais no Skrien Latvija pusmaratona posmiem. Tā kā maijā un jūnijā ar to skriešanu bija kā bija, parādījās jautājums vai braukt un ja braukt, vai nebūtu prātīgi nomainīt distanci uz kaut ko īsāku. Pēc Izskrien Rīga otra posma šķita, ka nu ir slikti un labāk atpūsties mājās, bet tā kā līgošana bija paredzēta stundas brauciena attālumā no Ventspils, tad jābrauc bija. Nākošais jautājums (cik skriet?) tika risināts vienkārši - vienu darba dienas rītu saņēmos uz rīta skrējienu - no mājām uz darbu caur centru :D Pat ar to, ka skrēju līdz centram un tikai tad uz darbu, salasīju tikai 12 km, bet laiks 1h:12 min un laba jušana spārnoja un tika nolemts, ka būs OK arī pusmaratons. 
Ventspils trase interesanta. Kāpumu varēja tikai just, bet ne redzēt. Kritums ar tāds neliels. Kopumā trase patīkama, viegli skrienama. Lai ceļš interesantāks, skrējējus izklaidēja bundzinieki un dejotāji. Protams, arī līdzjutēji :) Manī sajūsmu izraisīja kungs ar ūdens sļūteni - nelaidu garām iespēju izmērcēties un ar to arī mazliet atdzist :) Arī ūdens bija pieejams ne tikai divos oficiālajos ūdenspunktos. Forši tak! :) 
Vēl patīkamākas emocijas radīja pašas rezultāts :) 2h:7min:54sek, kas ir labākais rezultāts līdz šim! Tas rezultējās ar 30. vietu grupā un 438. vietu kopvērtējumā

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru