otrdiena, 2016. gada 30. augusts

Stirnu Buks augustā

Pavisam nesen saņēmu "pārmetumu", ka blogā nav jaunu ierakstu. Un arī nav nekas par pagājušo Stirnu Buks skrējienu. Jā, zinu... Labojos :) Atrunai varu teikt, ka šoreiz feisbuka fīds tika piepildīts kā nekad :) 
Āžu kalna Stirnu Buka Vāveres distance bija vieglākā no visām kādas šogad ir bijušas! Ļoti maz pakalnu - tikai divi un tie paši salīdzinoši ļoti nenopietni :) Bet tas nu nekādi nemazināja skriešanas prieku! Un man pašai vislielākais prieks, ka iztaisījos skriet basām kājām - ziniet - ir pat foršāk! Redzēs cik silti/auksti būs Mākoņkalnā - pagaidām esmu nobriedusi mēģināt basām. Ja kādu iemeslu dēļ būs jāvelk apavi - kā reiz iemēģināšu Merrell'us, ko saņēmu kā reiz uz savu dzimšanas dienu :) Palēnām pievienojos minimālo apavu/ patīkStaigātBasāmKājām pulciņam. Bildi gan nelikšu - netīras, lai gan laimīgas pēdas neizskatās pārāk smuki (tas par Stirnu Buku tēmu) :D
Šoreiz Stirnu Buks bija ar papildus programmu, jo paralēli notikās Šlokenbekas muižas svētki. Tāpēc bija amatnieku tirdziņš, kur parādījās vēlme tērēt naudu, un muzikālajā baudījumā Auļi un Dzelzs Vilks. Kolosāls pasākums. Ļoti ģimenisks - var redzēt daudzas dāmas ar smukiem punčiem, daudz bērnus un smaidīgas sejas :) 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru